Actie
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sic enim censent, oportunitatis esse beate vivere.

  Scones & Cream

  Hoe heerlijk is de geur van gebak bij je thuis, de pot confituur en room in het midden van de tafel en samen genieten van dit lauwwarm gebakje.
  Met Scones&Cream brengt Tartatina een nieuwe smaakbelevenis bij je thuis.
  Een diepgevroren doosje met 8 handgemaakte scones, een potje dikke room en huisbereide frambozen/(verse)vanille confituur. Uit te halen op elk moment! 

  Wat is het?

  Een klein knapperig gebakje dat lijkt op een luchtig broodje, maar smaakt als een cakeje. Je kan het eten bij het ontbijt of de brunch. Al heeft het de meeste bekendheid gekregen door bij de thee geserveerd te worden, tijdens een high tea of de bekende Engelse afternoon tea. 
   
  Voor de historici onder jullie, het woord scone is voor het eerst opgedoken in een Schots gedicht uit 1512. Scones zijn dan ook van Schotse oorsprong. De originele scone zag er iets wat anders uit. Deze scone zag eruit als een rond plat brood ter grootte van een klein brood. Deze werden gebakken boven de haard of op open vuur

  Het idee?

  In het verleden organiseerde ik samen met mijn nichtje regelmatig High Tea Party's - kei gezellig trouwens 😊  - waarvoor ik zowel de zoete als zoute gebakjes maakte. Van mijn homemade scones konden onze gasten maar niet genoeg krijgen en dat inspireerde mij tot meer! 
   
  Jij denkt, net zoals ik, dat een high tea eleganter en chiquer is dan een afternoon tea. Maar is dat eigenlijk wel zo?” Ontdek de verschillen tussen beiden op www.graciousmanners.be

  Waarom ik dit doe?

  Een (h)eerlijk product maken met mijn enthousiasme en liefde, het zelf ook lekker vinden 😉  én zien dat mensen ervan genieten… Daar doe ik het voor!     

  Beleef de echte smaak

  De perfecte scone breek je open, lauwwarm uit de oven. Je smeert er een dot dikke room op en werkt af met een lepeltje confituur. Smakelijk!

  Tartatina

  Kerkstraat 22
  1653 Dworp
  België

  Contactgegevens